Tehno Consulting & Design S.R.L. (TCD) este o companie de consultanță și proiectare care oferă servicii și suport clienților din sectorul public și privat în planificarea, dezvoltarea, gestionarea, menținerea proiectelor de infrastructură.

Pe parcursul ultimilor ani TCD a devenit un partener de afaceri de încredere prin furnizarea serviciilor de înaltă calitate și cunoștințelor tehnice excepționale pe durata desfășurării fiecărei etape a unui proiect. TCD lucrează în strânsă colaborare atât cu instituțiile guvernamentale naționale, cât și cu cele internaționale, pentru a proiecta, elabora, construi și gestiona numeroase proiecte de capital complexe și ambițioase.

Obiectivul principal al companiei TCD este de a dezvolta, executa, și menține proiectele de capital conform programului de lucru stabilit la demararea proiectului, încadrarea în limitele bugetului, și realizarea activităților și sarcinilor preconizate cu iscusință și acuratețe.

Experiența individuală și colectivă a forței de muncă din cadrul companiei redă capacitatea de identifica și oferi soluții rentabile și inteligente în timp util.

TCD oferă asistență de specialitate pentru orice tip de proiect, de orice complexitate, de la conceperea proiectului până la executarea acestuia. Serviciile de asistență tehnică și consultanță variază între sarcinile ordinare pe care le poate îndeplini un singur specialist, până la misiuni solicitante, fără precedent, care necesită o echipă multidisciplinară și competentă, iar perioada de implementare a unui proiect poate varia de la câteva zile la câțiva ani.

Scopul nostru este implementarea proiectelor și furnizarea serviciilor profitabile, sigure și durabile pentru clienții noștri de pe piață, inclusiv sectoarele care joacă un rol vital în economia țării și în viața cotidiană a oamenilor.

Cele mai dificile sunt programele/proiectele care implică multiple părți interesate, bugete mari, cu termene restrânse și stricte de îndeplinire a activităților. De aceea, scopul companiei noastre este de a anticipa provocările și potențialele dificultăți într-un mod proactiv, înainte ca acestea să influențeze negativ procesul de lucru și implementarea proiectului.

Misiunea noastră este de a fi o companie care ajută clienții să pună în aplicare orice proiect, în orice moment, în orice mediu, pentru beneficiul clienților noștri, angajaților și comunităților pe care le deservim.

Conceptul de a oferi un serviciu de calitate, prin îndeplinirea cerințelor specificate de către clienții noștri este fundamental pentru toate activitățile efectuate de către TCD.

În procesul implementării proiectelor noastre aplicăm o gândire inovatoare dincolo de limitele tradiționale.

În prezent, personalul TCD include experți în sociologie, ecologie și inginerie, specialiști în aspecte instituționale, experți de utilizare a terenurilor, specialiști financiari și juridici, economiști și consultanți în management, etc.

ORE DE EXPERIENȚĂ
PROIECTE
LOCALITĂȚI

PROIECTE RECENTE